Casa pe structura metalica

1

Cand vine vorba de sectorul locuintelor, tendinta este de a gandi dincolo de lumesc si de obicei. In ultimii ani s-a vazut o schimbare distincta, de la expansiv si opulent la case minimale, usor de intretinut.

Proprietarii de case sunt acum fericiti sa se mute departe de aglomeratie, de centre urbane, de case grandioase, la case mai modeste in locatii mai la periferie. Casele cu structura metalica au un design elegant, sunt usoare si adaptabile, se potrivesc perfect oricaror gusturi.

Construite folosind un cadru de otel robust, aceste case inteligente devin rapid o alegere populara printre cei care cauta alternative eficiente, ecologice si viabile economic.

2

Nu numai ca aceste case din otel sunt minunate ca resedinte exclusive, nemaivorbind de faptul ca proprietarii de case existente vad in ele o optiune pentru o renovare usoara si cost-eficienta. Aceste structuri metalice elegante va permit sa va extindeti adaugand pavilioane deschise si case de sticla, care sunt contemporane si la moda.

1

Aceste structuri elegante sunt realizate cu ajutorul unui cadru metalic si acoperis, ceea ce le face cu adevarat deosebite. Cu o izolare corecta veti avea parte de o casa impresionanta cu bani putini. Pretul unei asemenea case porneste de la 19.000 Euro.

Cum se realizeaza o casa din structura metalica?

Se discuta cu clientul modelul de casa dorit sI suprafata pe care o trebuie s-o aiba constructia. Se scot extrasele de material, in functie de suprafata dorita panourile se pot face chiar si in aceeasi zi. Dupa debitare, se trece la prelucrarea propriu-zisa a panourilor, se trece la izolarea lor cu vata bazaltica, se fac circuitele sanitare si electrice si se monteaza panourile de osb. La interior se monteaza placile de gips-carton, vopseaua de interior, pardoseala si sursele de iluminat.

Totul se face extrem de repede, in curatenie si liniste.

Sunt foarte rapid de montat, o constructie fiind gata mult mai repede decat altele realizate din materiale conventionale ca bca-ul si caramida. Sunt mult mai ieftine datorita materialului folosit si datorita faptului ca echipa de montaj nu trebuie sa fie foarte numeroasa.

Care sunt avantajele unei asemenea case:

  • se pot construi case de marimi mari
  • materialele sunt neinflamabile
  • au o structura foarte rezistenta la cutremure
  • sunt rezistente la termite, mucegai si putregai
  • pe termen lung nu sunt costuri mari la intretinerea ei

Poti incerca si tu sa fii diferit si sa iti construiesti o casa cu structura metalica, ieftina si extrem de versatila.

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

BiancaBianca Ghiță Cristina 2Cristina Gogia StelaStela Stan FirutaFiruța Pușcă CosminCosmin Drăghici PetrePetre Bițeanu elenaElena Tatu
0784.433.842 0784.433.852 0784.433.844 0784.433.848 0784.433.845 0766.065.665 0784.433.851
[email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *