De ce sa construiesti cu fier beton? Preturi si oferte.

Deformed Bars

Inca de cand a inceput sa se construiasca masiv in lume, otelul a fost o componenta majora in constructii de cladiri comerciale. Inainte de asta, constructorii utilizau fonta. Dar ei au descoperit ca grinzile de otel stabilite in beton le-a permis sa realizeze cladiri inalte, care au fost mai rezistente la foc decat fonta. Din acel moment, din otel (un aliaj realizat prin combinarea de fier si de carbon), nu numai ca a devenit cel mai bun material de constructie pentru constructii comerciale, dar este strans legat de sanatatea economica a unei tari. De fapt, multi experti vad in industria otelului un indicator in economia unei tari, daca este pe o panta ascendenta sau descendenta.
Deformed Bars

De ce este inca cel mai bun material de constructie?

Pentru ca ofera o rezistenta in timp mult mai buna decat a altor materiale de constructii. Indiferent daca pentru o constructie este nevoie de o izolare suplimentara, acest lucru nu reprezinta un impediment in folosirea fierului ca armatura.

Nici industria siderurgica nu a fost imuna la efectele recesiunii economice si acest lucru se vede la marii producatori de produse metalurgice care se lupta in continuare cu disponibilizarile din cauza unei scaderi de proiecte.
Preturile la fier beton oscileaza extrem de mult, acest lucru poate reprezenta un avantaj sau un dezavantaj, in functie de cum privim lucrurile si de perioada in care facem achizitia.

Otelul are, de asemenea, un pret mai mare datorita scumpirii materii prime din care este fabricat, pretul fierului si carbunelui sunt in continua crestere.
Insa, pretul fierului nu poate fi un impediment atunci cand ne dorim o casa trainica pentru familia noastra.
High_Tensile_Steel_Deformed_Bar__Hot_Rolled_Steel_Round_Bar__Hot_Rolled_Wire_Rod

Din ce in ce mai mult otelul beton este folosit si in constructia caselor rezidentiale in jurul lumii. Daca inainte erau fabricate din lemn, acum, fierul beton este din ce in ce mai popular in randul constructorilor. De ce? Deoarece este un material mult mai rezistent decat alte materiale folosite anterior, ofera o buna protectie impotriva incendiilor si a termitelor. Singurul dezavantaj in construirea cu bare din fier beton este faptul ca ridica costul casei, insa avantajele folosirii acestui material sunt net superioare.

Fier beton ieftin se poate gasi in anumite perioade ale anului, sau in functie de zona de producte, daca este fier romanesc, turcesc sau bulgaresc sau daca aveti ocazia sa primiti o oferta buna la fier beton de la furnizorii cu care colaborati.
Atunci cand construiesti o casa trebuie sa calculezi orice pro si contra materialelor folosite, insa orice constructor iti va garanta rezistenta in timp a casei numai daca folosesti o fundatie realizata din fier beton.
prodotti-41944-rel2e912776-b614-4c27-a734-21f2c6c42143
Pentru a scuti din timpul construirii casei optim ar fi sa alegem fierul beton fasonat, barele fiind indoite din fabrica.

Deci, este de inteles de ce este un material atat de folosit in construirea cladirilor comerciale si rezidentiale.

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

BiancaBianca Ghiță Cristina 2Cristina Gogia StelaStela Stan FirutaFiruța Pușcă CosminCosmin Drăghici PetrePetre Bițeanu elenaElena Tatu
0784.433.842 0784.433.852 0784.433.844 0784.433.848 0784.433.845 0766.065.665 0784.433.851
[email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *