Doar impreuna reusim

Divizia de Fier face parte din grupul de companii Vindem-Ieftin.ro. Aceeasi echipa de tineri cu care deja te-ai obisnuit si cu care ai colaborat in cele mai bune conditii.
Ceea ce ne uneste ca echipa este dorinta noastra de a schimba mentalitatea clientilor si a celorlati jucatori de pe piata de materiale de constructii in ceea ce priveste preturile produselor necesare construirii unei casei.
Vrem sa fim mai mult decat un furnizor de materiale de constructii, vrem sa fim partenerul tau de incredere in una din cele mai importante perioade din viata ta – construirea casei tale si investitia in afacerea ta.
Putem furniza toata gama de produse metalice: tevi (teava patrata, rectangulara, rotunda si amprentata), profile de otel (otel lat, otel patrat, otel rotund si cornier cu laturi egale si inegale), profile de hala metalice (profil IPE, profil INP, profil HEA, profil HEB, profil UNP, profil T), tabla (tabla neagra decapata, tabla aluminiu), otel beton (PC si OB, plasa sudata), pentru imprejmuiri garduri (plasa impletita, plasa umbrire, fier forjat), si putem ofer servii ca fasonare otel beton si hale la cheie.

Divizia de Fier

Valorile Noastre


.