Panourile sandwich tip tigla metalica pentru acoperis, o noua tendinta !

Economiseste. Monteaza un acoperis din panouri sandwich tip tigla metalica

Prin alegerea unui acoperis din panouri sandwich tip tigla metalica poti avea costuri mai mici de intretinere a locuintei. 

Inainte de inceperea unui proiect de constructie, iti recomandam sa te informezi despre materialele pe care le poti folosi.

Nu exista un ghid, care sa te indrume exact catre acoperisul potrivit. Exista foarte multe produse de unde poti alege. Atentie, multitudinea acestora nu garanteaza si calitatea lor in timp.

Acoperisul unei case, este foarte important, deoarece acesta trebuie sa reziste la intemperii si sa ofere casei un aspect frumos.

Ce tip de acoperis mi se potriveste, daca stau intr-o zona monatana? 

Orice tip de acoperis, are atat avantaje cat si dezavantaje. In functie de zona in care locuiesti trebuie sa fii atent la cateva aspecte importante. Daca locuiesti intr-o zona montana, nu ti se potriveste deloc acoperisul dintr-o singura apa.

Tipuri de acoperis intre avantaje si dezavantaje:

 • Acoperisul cu o singura apa

Daca iti doresti o casa cu un design modern, acoperisul cu o singura apa este solutia potrivita. Ca si dezavantaj, acest tip de acoperis necesita termoizolatie suplimentara si nu sunt foarte rezistente. Acesta nu este recomandat in zonele de munte, sau cu vant puternic.

 • Acoperisul in doua ape

Acest tip de acoperis este cel mai utilizat. Este varianta clasica de acoperis si este usor de realizat. Acoperisul in doua ape este mult mai rezistent si ofera o stabilitate mai mare fata de acoperisul intr-o singura apa.

 • Acoperisul in patru ape

Acest acoperis poate fi utilizat fara probleme in zonele cu vant puternic, deoarece ofera cea mai mare stabilitate. Ca si dezavantaj este ca acesta are un cost mai mare si necesita timp mai mare pentru montare.

Exista o mare varietate de produse in domeniul constructiilor. De foarte multe ori, in depozite si hipermarketuri gasim aceleasi produse de calitate slaba, deoarece acestea sunt mai promovate.

Atunci cand doresti sa iti renovezi casa, sau vrei sa iti schimbi acoperisul, merita sa investesti in produse de calitate, care sa isi pastreze atributiiile in timp.

De ce sa alegi panouri sandwich tip tigla metalica pentru acoperisul tau?

Un nou model de acoperis este cel construit din panouri sandwich tip tigla metalica. Acesta iti ofera foarte multe avantaje. Este un model de acoperis cu care poti economisi bani, dar si timp.

Acoperisul din panouri sandwich tip tigla metalica iti asigura o izolatie fonica si termica foarte buna. Acest tip de acoperis te poate scuti de costuri suplimentare, deoarece montarea acestuia este mult mai simpla.

Ce economisesti prin montarea acoperisului din panouri sandwich tip tigla metalica?

Sunt cateva avantaje in plus, pe care le ofera montarea acestui tip de acorperis. Pe langa ce am mentionat mai sus, vei elmina multe alte elemente:

 • eliminarea foliei anticondens;
 • eliminarea termoizolatiei de vata minerala;
 • eliminarea materialelor de finisaj interior;
 • eliminarea manoperei de montaj a materialelor mai sus enumerate;
 • eliminarea termoizolatiei pentru mansarda

Printre altele, acest tip de acoperis are o greutate mult mai mica, fata de acoperisul clasic din tigla metalica, sau tabla cutata, avand o durabilitate de viata mult mai mare si o montare mult mai rapida.

Daca iti doresti un design modern pentru casa ta, un acoperis din panouri sandwich tip tigla metalica Cascada, este o varianta potrivita. Grosimea tablei fiind de 0,5mm, cu o latime utilizabila de 1,120mm.

Produsul include o spuma poliuretanica de 80mm. Printre avantajele enumerate mai sus, acest tip de acoperis, are un finisaj rezistent, dar si un aspect foarte elegant. Fata interioara poate fi din tabla prevopsita in culori RAL sau imitatie de lemn si se debiteaza la orice dimensiune. 

Daca iti doresti un acoperis doar cu tigla metalica, o varianta buna este acoperisul din tigla metalica model Kubik. Unul din avantajele acestui tip de acoperis, este eliminarea liniilor delimitatoare intre fasiile de tigla montate.

Acest lucru se datoreaza formei geometrice specifice modelului. Tigla metalica Kubik, are o forma ce copiaza foarte bine tigla ceramica si are o siguranta in plus dar si o greutate redusa fata de sistemul ceramic. 

Casa de Comenzi Vindem Ieftin iti ofera o gama variata de acoperisuri. Garantam ca ai de unde alege!

 

Tigla metalica model Kubik

De ce sa iti cumperi fierul, profilele, tabla si multe alte

materiale de constructii mai scump din depozite?

Vezi ofertele noastre CLICK AICI!

Comanda online mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

Daca ti-a placut acest articol te rugam sa il distribui mai departe sa afle si prietenii tai!

Cu drag Echipa

Pentru a vedea ofertele noastre CLICK AICI!

Tel.: 0784 433 852

      0784 433 848

     0238 560 000

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):