Policarbonat si teava rectangulara pentru garduri si copertine

6x6-green-frame-polycarbonate-greenhouse

Policarbonatul este un material din ce in ce mai folosit impreuna cu o structura metalica (teava patrata si teava rectangulara, teava amprentata) pentru garduri, coperitine si solare.

Policarbonatul este in mod natural transparent, cu capacitatea de a transmite lumina aproape ca cea a sticlei. Ea are o rezistenta ridicata, tenacitate, rezistenta la caldura si stabilitate dimensionala si culoare excelenta. Substante ignifuge pot fi adaugate la policarbonat fara pierderea semnificativa a proprietatilor.

De ce este atat de folosit in constructii?

 • proprietati fizice excelente
 • duritate excelenta
 • rezistenta la caldura foarte buna
 • rezistenta chimica echitabil
 • transparent
 • pret foarte bun
 • prelucrare corecta

Cum de aceste proprietati se compara cu alte materiale?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale policarbonatului este rezistenta la impact. Urmatoarea diagrama compara rezistenta la impact a policarbonatului cu alte materiale plastice frecvent vandute.

cap3

Cum se utilizeaza policarbonatul?

Este un plastic cu proprietati bune de izolare electrica, gasirea de aplicatii in carcase de contoare electrice si capace, hardware, carcase de scule portabile, casti de protectie, componente de calculator si globuri de lumina.
Alte aplicatii unde se poate folosi policarbonatul:

 • carcase de echipamente
 • componente auto exterioare
 • corpuri de iluminat exterior
 • placute cu nume si Ramele
 • vehicule auto
 • console si partile structurale
 • componente medicale de aprovizionare
 • lentile din plastic pentru ochelari de vedere

Policarbonatul se foloseste in realizarea de sere mai mult decat sticla. Acest lucru se intampla deoarece este un produs mult mai dur, nu se sparge oricat am incerca, asta fiind un ajutor extrem de mare pentru o casa cu copii sau batrani. Policarbonatul nu retine caldura in exces, insemnand ca plantele au o ventilatie buna si nu risca sa fie sufocate. Sticla transmite lumina in proportie de 97-98 %, policarbonatul monocameral de 3 mm are o transmisie de 94-96% iar cel de 4 mm are o transmisie de 80-84%, ceea ce face ca acest lucru sa fie un avantaj deoarece plantele nu se vor ofili sau muri de la prea multa lumina sau caldura.

6x6-green-frame-polycarbonate-greenhouse
Acest tip de material filtreaza foarte bine razele UV rezultand o protectie foarte buna pentru piele si plante, nu vei avea arsuri atunci cand lucrezi in sera.
Inca un plus pentru acest produs este faptul ca fiind mai opac ca sticla (mai ales daca folosesti varianta fumurie/bronz), nici un ochi curios nu va vedea ceea ce se intampla in sera construita de tine.

Copertina (marchiza) de policarbonat

Marchiza din policarbonat este solutia ideala atunci cand doresti o copertina ieftina si durabila pentru casa ta. Nu rugineste si nu trebuie vopsita, ca in cazul copertinelor realizate artizanal din fier forjat sau cornier.

marchiza 27b marchiza 29b

Copertina este foarte usoara, cantareste intre 2 si 4 kg, chiar daca pare fragila, structura marchizei este deosebit de rezistenta la factorii chimici si fizici. Rezista foarte bine in conditii meteorologice extreme, la razele UV, ploi abundente, grindina si inghet-dezghet.

Se potriveste oricarui gust, si oricarui aspect arhitectural al casei, structura putand fi personalizata in functie de designul balcoanelor, gardurilor si a portilor din fier forjat.

marchiza 30b

 O copertina de policarbonat artizanala se realizeaza din cornier sudat, fier forjat, sticla sau panza, de aceea marchiza noastra este mult mai sigura si mult mai usor de intretinut.

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

BiancaBianca Ghiță Cristina 2Cristina Gogia StelaStela Stan FirutaFiruța Pușcă CosminCosmin Drăghici PetrePetre Bițeanu elenaElena Tatu
0784.433.842 0784.433.852 0784.433.844 0784.433.848 0784.433.845 0766.065.665 0784.433.851
[email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected]
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *