Pretul fierului creste neincetat

pretul-fierului-creste-neincetat

        Construiesti si ai nevoie de fier pentru proiectul tau ?

Grabeste-te sa achizitionezi acum, chiar daca proiectele tale sunt pentru primavara urmatoare .

Evolutia cotatiilor minereului de fier creeaza neliniste. In ultima luna pretul fierului pe tona a crescut cu 4-5 %, iar observatorii din industrie sustin ca pretul va creste cu pana la 20 %. Motivul ar fi ca fabricile siderurgice din China vor sa-si refaca stocurile si sa imbunatateasca marjele acestora.

Pentru unii analisti, avansul preturilor minereului de fier si al cotatiilor petrolului, este un semn ca piata materiilor prime isi revine insa analistul de la UBS, Daniel Morgan, nu este prea entuziasmat: ”Piaţa minereului de fier si a otelului a capiat. Investitorii se asteapta la mai multa relaxare monetara din partea Beijingului pentru stimularea cererii pentru otel“, a ex­plicat pentru Bloomberg Zhao Chaoyue, ana­list la China Merchants Futures.
 
In putine cuvinte, daca ai nevoie de fier pentru un proiect si ai si spatiu de depozitare, cumpara acum!
 
Vei economisi foarte mult per total la necesarul de materiale, deoarece noi iti putem furniza TOATE materialele pentru proiectul tau, de la otel beton ob, otel beton pc, otel beton bst, plasa sudata, plasa impletita, panouri bordurate, policarbonat celular, policarbonat fumuriu, teava rectangulara, teava rotunda, profile de hala, pana la tencuiala, caramida, pavaj, tamplarie, usi industriale si de garaj, tigla si tabla acoperis, etc.
 
Pentru mai multe informatii si stiri despre noi, va rugam accesati urmatorul link:
http://vindem-ieftin.ro/vindem-ieftin-ro-media/
 
Trimite necesarul tau  la [email protected] si te vom ajuta cu cea mai buna oferta de pret la fier de pe piata!

logodiviziadefierpatrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *