Sfatul expertului despre constructii pe structura metalica.

sfatul expertului nostru

Sfatul expertului despre constructii pe structura metalica.

Stiai ca halele metalice si toate constructiile bazate pe structura metalica au o rezistenta mult mai mare la cutremure si alte cataclisme naturale?

Expertul nostru spune ca a fost dovedit stiintific, fizic si vizbil ca aceste constructii pe structura metalica cel mai bine au facut fata la cutremure.

casa pe structura metalicaExemplu de casa pe structura metalica dupa cutremur: Acestea case pe langa faptul ca sunt foarte rezistente la cutremure si alte cataclisme naturale ofera foarte mult mai multe beneficii cum ar fi izolatia foarte buna pentru ca zidurile si acoperisul sunt facute din panouri izolate la interior si pentru un plus de  izolatie se poate adauga pe interior izolatie cu spuma poliuretanica si pe exterior spuma poliuretaica, vata sau poliestiremn.Umezeala si infestarea cu mucegai nu va fi niciodata o problema la aceste constructii.

 

casa normala dupa cutremurExemplu de casa normala construita din ciment, boltari, caramida, etc…: Acestea sunt si ele o optiune buna dar vremea lor a trecut din moment ce cutremurele au devenit mai dese, furtunile si alte averse, Izolatia fiind buna si la cestea, dar degeaba ai o izolatie buna a casei daca rezistenta acesteia la anumite conditii meteo, cutremure, furtuni, etc… este scazuta. Plus ca umezeala in aceste constructii este crescuta, peretii absorb omezeala din sol si din aer transferand in casa, da ni se pare ceva normal, respira peretii dar de multe ori respira in exces si dupa umezeala apare si mucegaiul care poate dauna foarte mult celor dragi mai ales daca ai copii mici, mucegaiul provocand astm bronsic.

 

In concluzie structurile metalice sunt inovatia secolului pentru ca aduc cu ele multe beneficii cum ar fi: timpul de executie foarte rapid, intr-o luna poti construii casa visurilor tale, mult mai bine decat intr-un an sau mai mult, econonomisesti o parte considerabila din bani, pe care ii poti folosii pentru cu totul altceva, cum ar fi sa iti trimiti copilul la facultate sau poate tu si sotia ta asteptati un nou venit in familie si trebuie sa ii pregatiti camera, sa ii cumparati hainute, jucarii si cele necesare unui copil.

Orice ban in plus conteaza!Alege sa cumperi IEFTIN!

 

Cu drag echipa “Vindem-ieftin.ro”.

Aici aveti si portofoliul nostru.

Aici aveti sfaturile pentru clienti. Va oferim aceste sfaturi pentru ca ne pasa!

Aici puteti vedea cat au economisit clientii nostri.

Aici aveti ofertele saptamanii.

fier

De ce sa iti cumperi fierul, profilele, tabla si multe alte

materiale de constructii mai scump din depozite?

Comanda online mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

Bianca Ghiță

Director vânzări

0784 433 842

[email protected]

Cristina Gogia

Consultant vânzări

0784 433 852

[email protected]

Firuța Pușcă

Consultant vânzări

0784 433 848

[email protected]

Stela Stan

Consultant vânzări

0784 433 844

[email protected]

Elena Tatu

Consultant vânzări

0784 433 851

[email protected]

Cosmin Drăghici

Consultant vânzări

0784 433 845

[email protected]

Petre Bițeanu

Consultant vânzări

0766 065 665

[email protected]

Marius Radu

Coordonator marketing

0784 433 849

[email protected]

Lucia Petrescu

Contabilitate

0784 433 843

[email protected]

Daca acest anunt v-a fost folositor sau vi s-a parut interesant va invitam sa cititi si celelalte articole de pe site-urile noastre!

Tel.: 0238 560 000

www.diviziadeacoperisuri.ro

www.diviziadepavaje.ro

www.vindem-ieftin.ro

www.diviziadefier.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *