Termeni si conditii

1. Utilizarea site-ului

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.diviziadefier.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

www.diviziadefier.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare in prealabil sau precizare a motivelor. www.diviziadefier.ro isi rezerva dreptul de a corecta orice eventuala eroare sau omisiune in afisare care poate interveni datorita unor greseli umane sau de software. Continuarea utilizarii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Site-ul www.diviziadefier.ro este proprietatea IND CEMA INTERNATIONAL SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al IND CEMA INTERNATIONAL SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Efectuarea unei comenzi pe site-ulwww.diviziadefier.ro reprezinta acordul dumneavoastra privitor la termenii si conditiile inscrise pe acest site.

2.  Selectarea clientilor

www.diviziadefier.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta un comportament sau un limbaj neadecvat (agresiv, jignitor, licentios etc).
Preturile afisate includ TVA!

3. Preluarea datelor cu caracter personal

www.diviziadefier.ro si IND CEMA INTERNATIONAL SRL respecta legile in vigoare privitoare la confidentialitatea datelor si garanteaza folosirea datelor oferite de utilizatori sai doar in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea si procesarea comenzilor, stabilirea contactului cu clientii, pentru informatii despre oferte).

www.diviziadefier.ro nu furnizeaza, nu ofera, nu face schimb cu terti datele oferite de clienti sai, decat cu acordul explicit al acestora. www.diviziadefier.ro nu face publice datele furnizate de clientii sai. La solicitarea scrisa (e-mail, fax) sau telefonica a clientilor, datele furnizate sunt sterse din baza noastra de date.

4. Preturi, discouturi, promotii, concursuri

Preturile pot diferi in functie de cantitate. Acestea pot suferi modificari si nu ne asumam raspunderea pentru neactualizarea la timp a acestora.

Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Plata produselor se va fac intotdeauna in avans. Dupa caz, in urma unui contract negociat cu unul din operatorii noastri platile pot fi esalonate.

Produsele comercializate prin intermediul nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala/ sau aviz si certificat de garantie daca este cazul.

ATENTIONARE

La livrarea produselor, va rugam verificati cu atentie cantitatea si starea acestora.

Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau institutii, care constata neconcordante privind cantitatea sau starea produselor, in afara prezentei delegatului(soferului).